Дізнайтеся про властивості та найкраще застосування керамічних фарб  

Керамічні фарби MAGNAT створені з турботою про інтерєр оселі. Вони є альтернативою поширеним вініловим, акриловим, латексним і акрилово-латексним фарбам. Керамічні фарби – це виняткова еластичність і відмінна адгезія з основою, що гарантує довговічність декоративного покриття та кольору. Покриття, отримані за допомогою керамічних фарб MAGNAT, мають стійкий колір, якому не страшні плями, миття і стирання, а також інтенсивне використання. Додатковою перевагою є легкий глянець, який одразу вносить в інтер’єр декоративний ефект. Марка MAGNAT пропонує широкий асортимент керамічних фарб, які створені на основі керамічних компонентів та високоякісних смол і пігментів. Найбільшою перевагою керамічних фарб марки MAGNAT є насамперед надзвичайні параметри стійкості до стирання, багаторазового миття та дії засобів дезінфекції. Керамічні фарби можна використовувати для фарбування стін у всьому будинку, але їх особливо рекомендують у таких приміщеннях, як-от вітальні, дитячі кімнати, кухні, їдальні та ванні кімнати, де висока можливість різного роду забруднень і розвитку бактерій.  

Безпечна дитяча кімната

Плануєте облаштувати дитячу кімнату? Пам’ятайте, що спочатку це царство дитячих олійок, бальзамів і кремів, яке з часом стане справжнім храмом олівців, фломастерів, фарб чи пластиліну. Враховуючи творчий потенціал найменших членів родини, забруднення може загрожувати стінам практично звідусіль. Щоб уникнути швидкого ремонту, використовуйте для фарбування стін спеціальну фарбу MAGNAT CERAMIC 3. Цей виріб з унікальними властивостями призначений для приміщень, які найбільш інтенсивно використовуються. Фарба має відмінну покривну здатність, не розбризкується при фарбуванні, і, що найголовніше, демонструє високу стійкість до миття і стирання. 

Колір вашої мрії

Як уже згадувалося, керамічні фарби можна використовувати у будь-якому приміщенні в домі. Неодмінно візьміть це до уваги, облаштовуючи відкриту кухнювітальню. На додачу до усіх перелічених властивостей, незамінних для фарбування місць, що піддаються забрудненням або впливу вологи, керамічні фарби створюють на стіні покриття, яке саме по собі є вишуканою окрасою інтер’єру. На ринку представлено багато керамічних фарб, але якщо ви шукаєте ту, яка відповідатиме вашим вимогам, рекомендуємо до вибору фарби марки MAGNAT.  

Схожі статті

Сіра кухня з деревом – ідеї для натхнення та варіанти дизайну

Одним із завжди актуальних і модних трендів у дизайні інтер’єру є сіра кухня з деревом. Сірі відтінки можна поєднувати з білим, бежевим, а також чорним або темно-синім кольором. Як це зробити? Перегляньте красиві варіанти дизайну з використанням фарб MAGNAT!

Детальніше

Колір пляшкової зелені – ідеї для оформлення вітальні у зелених тонах

Зелена вітальня – це дуже модно. Найпопулярнішим відтінком зеленої гами сьогодні є, безперечно, пляшково-зелений. У вітальні він має водночас елегантний і класичний вигляд і гарно вписується у велику кількість стилів. Шукаєте ідеї для дизайну вітальні у зеленій гамі? Ознайомтеся з нашими пропозиціями!

Детальніше

Як підібрати колір стін під світло-коричневі меблі – поради та ідеї для натхнення

Меблі в кольорі світлого дерева – абсолютний хіт у вітальні, спальні та навіть кухні. Який відтінок стін красиво поєднуватиметься зі світло-коричневим стелажем, комодом, диваном чи кухонним гарнітуром? Як комбінувати між собою кольори у присутності таких меблів? До вашої уваги короткий порадник і три чудових варіанти дизайну.

Детальніше