Три варіанти затишних спалень Східного характеру у відтінку куркуми

ЗМІСТ:

  • До яких інтер’єрів пасуватиме відтінок куркуми та як надати спальні Східного характеру?
  • Аксесуари для спальні Східного характеру
  • Кольори Сходу

 

Ваша спальня заслуговує на особливу увагу, адже це кімната з особливим завданням. Вона повинна бути затишною, щоб прийняти вас у свої обійми наприкінці дня, і продуманою, щоб ви насолоджувалися своїм перебуванням тут, а пізніше – спокійним глибоким сном. Пропонуємо вам три ідеї для спальні Східного характеру у відтінку куркуми.

Куркума – корінь, що має цілющі властивості, отже, можна стверджувати, що це колір здоров’я та сили. Олія куркуми використовується у виробництві парфумів, а куркумін є натуральним барвником, тож куркума впродовж тисячоліть радує очі і серця жителів Сходу. Гадаємо, це достатня причина, щоб використати цей колір у кімнатах, пофарбувавши ним принаймні одну стіну.

Спальна кімната пофарбавана фарбрю MAGNAT #kolor love

До яких інтер'єрів пасуватиме відтінок куркуми та як надати спальні Східного характеру?

Куркума впишеться як у багаті інтер’єри Східного характеру, так і в інтер’єри, натхнені аскетизмом японських осель. Спальня у східному стилі наповнена теплими кольорами і меблями з екзотичних порід деревини. Дуже важливу роль тут також відіграють тканини. Нехай тюль, органза, шифон, атлас огортають ліжко, обрамлюють вікна, розвіваються, спадаючи від стелі до підлоги та виблискуючи всіма барвами далекого Сходу. Пофарбувавши цегляну стіну у відтінок куркуми і почепивши дерев’яні або латунні настінні світильники, що випромінюють тепле світло, ви посилите атмосферу екзотики.

Тепла спальня пофарбавана фарбрю MAGNAT #kolor love

Аксесуари для спальні Східного характеру

Ваша оригінальна спальня в східному стилі набуде характеру завдяки великій кількості аксесуарів. Увага: кількість не означає випадковість! Схід – це барвиста кераміка, ароматичні лампи, статуетки Будди, а ще кошики та інші плетені вироби, візерунчасті тканини, килими, багато оздоблені подушки і розшиті бісером покривала. Не бійтеся незвичайних рішень – поставте у своїй східній спальні ширму, почепіть на двері завісу з намистин, піддайтеся спокусі закрити ліжко москітною сіткою, а краще балдахіном, і відпочивайте, немов у відпустці. Східний стиль черпає натхнення безпосередньо з природи, тому в спальні кольору куркуми живі квіти створюватимуть враження природного середовища.

Екзотична спальня пофарбавана фарбрю MAGNAT #kolor love

Кольори Сходу

Поєднайте колір куркуми зі смарагдово-зеленим і темно-синім, і ви опинитеся у палкій і пристрасній Індії. Оточіть стіну кольору куркуми помаранчевими і фіолетовими тонами, щоб перенести вашу спальню в Китай. У поєднанні з бежевим, білим і стриманою архітектурою жовта стіна стане основою мінімалістичної, але надзвичайно комфортної спальні в японському стилі.

Куркума – це багатовимірний відтінок, адже в ньому знайдемо і приправу карі, і нотку кориці, мед і сонце. У спальні кольору куркуми навіть дощовим ранком ви прокинетеся в гарному настрої.

 

Схожі статті

Як підібрати колір стін під світло-коричневі меблі – поради та ідеї для натхнення

Меблі в кольорі світлого дерева – абсолютний хіт у вітальні, спальні та навіть кухні. Який відтінок стін красиво поєднуватиметься зі світло-коричневим стелажем, комодом, диваном чи кухонним гарнітуром? Як комбінувати між собою кольори у присутності таких меблів? До вашої уваги короткий порадник і три чудових варіанти дизайну.

Детальніше

Сучасний стиль у вітальні – ідеї та варіанти дизайну

Сучасний стиль дизайну інтер’єру зародився в першій половині ХХ століття і залишається популярним донині. В інтер’єрах, оформлених у цьому дусі, переважають натуральні матеріали, нейтральні або «земляні» кольори, прості форми і лінії, мінімалізм. Вас цікавить цей стиль? Подивіться, як можна оформити вітальню в сучасному стилі у приватному будинку або квартирі.

Детальніше

6 модних кольорів стін для меблів у кольорі дуб рустикальний – ідеї та рекомендації

Дуб рустикальний – це колір, що захоплює своєю глибиною, виразним текстурним малюнком деревини і теплим відтінком. Якщо вам до вподоби стиль кантрі, тосканський або вінтаж, на нього варто звернути увагу. Який відтінок стін пасуватиме до меблів у такому кольорі? Ми вибрали 6 модних пропозицій.

Детальніше

Інтер’єр в екостилі – екологічний стиль у дизайні квартири

Як оформити в екостилі вітальню, кухню, спальню чи ванну кімнату, щоб вона була натуральною та екодружньою? Якщо ви хочете дізнатися, що означає екостиль в інтер’єрі, читайте нашу статтю і знайомтеся з ідеями для квартири в стилі еко!

Детальніше