Три варіанти затишних спалень Східного характеру у відтінку куркуми

ЗМІСТ:

  • До яких інтер’єрів пасуватиме відтінок куркуми та як надати спальні Східного характеру?
  • Аксесуари для спальні Східного характеру
  • Кольори Сходу

 

Ваша спальня заслуговує на особливу увагу, адже це кімната з особливим завданням. Вона повинна бути затишною, щоб прийняти вас у свої обійми наприкінці дня, і продуманою, щоб ви насолоджувалися своїм перебуванням тут, а пізніше – спокійним глибоким сном. Пропонуємо вам три ідеї для спальні Східного характеру у відтінку куркуми.

Куркума – корінь, що має цілющі властивості, отже, можна стверджувати, що це колір здоров’я та сили. Олія куркуми використовується у виробництві парфумів, а куркумін є натуральним барвником, тож куркума впродовж тисячоліть радує очі і серця жителів Сходу. Гадаємо, це достатня причина, щоб використати цей колір у кімнатах, пофарбувавши ним принаймні одну стіну.

Спальна кімната пофарбавана фарбрю MAGNAT #kolor love

До яких інтер'єрів пасуватиме відтінок куркуми та як надати спальні Східного характеру?

Куркума впишеться як у багаті інтер’єри Східного характеру, так і в інтер’єри, натхнені аскетизмом японських осель. Спальня у східному стилі наповнена теплими кольорами і меблями з екзотичних порід деревини. Дуже важливу роль тут також відіграють тканини. Нехай тюль, органза, шифон, атлас огортають ліжко, обрамлюють вікна, розвіваються, спадаючи від стелі до підлоги та виблискуючи всіма барвами далекого Сходу. Пофарбувавши цегляну стіну у відтінок куркуми і почепивши дерев’яні або латунні настінні світильники, що випромінюють тепле світло, ви посилите атмосферу екзотики.

Тепла спальня пофарбавана фарбрю MAGNAT #kolor love

Аксесуари для спальні Східного характеру

Ваша оригінальна спальня в східному стилі набуде характеру завдяки великій кількості аксесуарів. Увага: кількість не означає випадковість! Схід – це барвиста кераміка, ароматичні лампи, статуетки Будди, а ще кошики та інші плетені вироби, візерунчасті тканини, килими, багато оздоблені подушки і розшиті бісером покривала. Не бійтеся незвичайних рішень – поставте у своїй східній спальні ширму, почепіть на двері завісу з намистин, піддайтеся спокусі закрити ліжко москітною сіткою, а краще балдахіном, і відпочивайте, немов у відпустці. Східний стиль черпає натхнення безпосередньо з природи, тому в спальні кольору куркуми живі квіти створюватимуть враження природного середовища.

Екзотична спальня пофарбавана фарбрю MAGNAT #kolor love

Кольори Сходу

Поєднайте колір куркуми зі смарагдово-зеленим і темно-синім, і ви опинитеся у палкій і пристрасній Індії. Оточіть стіну кольору куркуми помаранчевими і фіолетовими тонами, щоб перенести вашу спальню в Китай. У поєднанні з бежевим, білим і стриманою архітектурою жовта стіна стане основою мінімалістичної, але надзвичайно комфортної спальні в японському стилі.

Куркума – це багатовимірний відтінок, адже в ньому знайдемо і приправу карі, і нотку кориці, мед і сонце. У спальні кольору куркуми навіть дощовим ранком ви прокинетеся в гарному настрої.

 

Схожі статті

Які особливості дизайну кухні в нью-йоркському стилі?

Хто сказав, що ваше житло не може вразити тим великоміським шиком, який асоціюється з апартаментами на Манхеттені? Оформіть свою кухню в нью-йоркському стилі, що зачаровує своєю еклектичністю та непідвладною часу елегантністю. Скористайтеся нашими порадами і відчуйте дух гамірного мегаполісу.

Детальніше

Сіра кухня з деревом – ідеї для натхнення та варіанти дизайну

Одним із завжди актуальних і модних трендів у дизайні інтер’єру є сіра кухня з деревом. Сірі відтінки можна поєднувати з білим, бежевим, а також чорним або темно-синім кольором. Як це зробити? Перегляньте красиві варіанти дизайну з використанням фарб MAGNAT!

Детальніше

Колір пляшкової зелені – ідеї для оформлення вітальні у зелених тонах

Зелена вітальня – це дуже модно. Найпопулярнішим відтінком зеленої гами сьогодні є, безперечно, пляшково-зелений. У вітальні він має водночас елегантний і класичний вигляд і гарно вписується у велику кількість стилів. Шукаєте ідеї для дизайну вітальні у зеленій гамі? Ознайомтеся з нашими пропозиціями!

Детальніше