Облаштування вузького і довгого передпокою – порадник  

Практично у кожному домі є місця, облаштування яких становить справжню проблему. Одне з них — довгий вузький передпокій, який зазвичай є темним, та має не надто зручну конфігурацію. Однак існують рішення навіть для таких складних приміщень. Ознайомтеся з ідеями, які допоможуть створити у вашому вузькому передпокої привабливий інтер’єр.  

Як облаштувати вузький передпокій

Почніть з вибору фарби для стін. Вона повинна бути світлого кольору, щоб оптично освітлити темне приміщення. Але це ще не все. Подбайте, щоб вибрана фарба була плямовідпірною. Передпокій – це місце, куди ми заходимо знадвору, у верхньому одязі та вуличному взутті, і часто приносимо з собою бруд, який досить легко потрапляє на стіни. Власники собак чудово знають, як охоче домашні улюбленці обтрушують болото з шерсті, щойно заходять у будинок. Маленькі діти також люблять торкатися стін брудними пальцями. Керамічна фарба MAGNAT Ceramic 7 ідеальний рецепт від таких проблем. Фарба базується на керамічних компонентах, а покриття відштовхує «складні» плями, є стійким до стирання і миття, а також інтенсивної експлуатації. Пофарбуйте у білий колір також і стелю; двері, що ведуть до кімнат, теж бажано вибрати білі. Підлогу варто обрамити декоративним плінтусом. Дуже хороша ідея – почепити на стіну велике дзеркало, яке не тільки відбиватиме і розсіюватиме світло, але й «відкриє» інтер’єр, візуально збільшуючи його.  

Меблі для довгого, вузького передпокою

У вузькому передпокої важливе правильне умеблювання. Меблі слід підбирати, враховуючи розміри приміщення, щоб вони не надто виступали від стін і не наражали вас на удари об краї. Вибирайте вузькі меблі, як-от пристінні консолі, які є чудовим місцем для зберігання ключів. Також можна замовити меблі за індивідуальним проектом. Якщо хочете, щоб інтер’єр був світлим і просторим, віддайте перевагу матеріалам білого кольору. Дизайн залежить від ваших потреб і фантазії. Можливо, вам сподобається довга низька лавка з ящиками для зберігання речей і місцем для взуття? Біла вагонка і декоративні полиці чудово гармонують з білим плінтусом та лиштвою, яка обрамляє елегантні білі двері. 

Шафа у ролі стіни

Цікава ідея для вузького передпокою в квартирішафа-купе з гладеньким фасадом, яка має вигляд стіни. У ній можна заховати одяг, взуття, парасольки та інші речі. Пам’ятайте, що слід відмовитися від накладних меблевих ручок, за які у вузькому коридорі легко зачепитися. Сучасний дизайн забезпечує відкривання дверцят і шухляд завдяки відповідним вирізам у фасаді. Подбайте про білі  плінтуси, білі дверні коробки і двері. Приємний колір світлої деревини на підлозі зробить інтер’єр теплішим, створюючи гарний настрій уже на вході до квартири.  

З місцем лише для вішалки

Якщо ваш передпокій завширшки не більше, ніж двері, і в ньому неможливо поставити меблі, почепіть на стіну вішалку з великою кількістю гачків, яка замінить собою шафу. Якщо ви мешкаєте у приватному будинку, рекомендуємо встановити вхідні двері зі склом, що пропускатиме природне світло ззовні. Навіть такий крихітний передпокій можна облаштувати в цікавому стилі. Декоративна дерев’яна стеля і стильні аксесуари, як-от кругла латунна дверна ручка і замок, цікавий світильник і вигадлива вішалка доповнять оригінальний інтер’єр маленького вузького передпокою. Як бачимо, довгий вузький передпокій може стати дійсно функціональним і привабливим. Все, що для цього потрібно  кілька наших практичних рекомендацій і фарба Magnat Ceramic 7.  

Powiązane artykuły

Сіра кухня з деревом – ідеї для натхнення та варіанти дизайну

Одним із завжди актуальних і модних трендів у дизайні інтер’єру є сіра кухня з деревом. Сірі відтінки можна поєднувати з білим, бежевим, а також чорним або темно-синім кольором. Як це зробити? Перегляньте красиві варіанти дизайну з використанням фарб MAGNAT!

Детальніше

Колір пляшкової зелені – ідеї для оформлення вітальні у зелених тонах

Зелена вітальня – це дуже модно. Найпопулярнішим відтінком зеленої гами сьогодні є, безперечно, пляшково-зелений. У вітальні він має водночас елегантний і класичний вигляд і гарно вписується у велику кількість стилів. Шукаєте ідеї для дизайну вітальні у зеленій гамі? Ознайомтеся з нашими пропозиціями!

Детальніше

Як підібрати колір стін під світло-коричневі меблі – поради та ідеї для натхнення

Меблі в кольорі світлого дерева – абсолютний хіт у вітальні, спальні та навіть кухні. Який відтінок стін красиво поєднуватиметься зі світло-коричневим стелажем, комодом, диваном чи кухонним гарнітуром? Як комбінувати між собою кольори у присутності таких меблів? До вашої уваги короткий порадник і три чудових варіанти дизайну.

Детальніше